As-alamo'alejkom systrar och bröder ( btw om det ens är några bröder som läser) ialla fall)

Jag ville ta upp det här med slösa tid. Fick ett sms med uttalandet: Ibn-ul-Qayyim: "Wasting time is worse than death, because death separates you from this world while wasting time separates you from Allah"

SubhanAllah, det är så fint att få sådana sms ibland, vackra påminelser som väcker en. För er som inte förstod så står det: "Att slösa på tiden är värre än döden, för döden separerar en från denna värld medan att slösa på tiden separerar en från Allah"
(detta är översatt av mig själv (nu) så förlåt om något är bristande, säg till i så fall)

Mycket fint sagt ma shaa Allah av den lärde Ibn-ul Qayyim, och han har så rätt. Så låt detta vara en påminnelse till er alla där ute (och mig själv) som kan känna igen sig och må Allah aldrig låta oss separera oss från honom, Amiin!

Vill också påminna alla som har möjlighet till att komma på föreläsningen i Skogås som hålls av en student från Medina. Det har vart uppehåll men enligt sidan islam.nu ska den återuppta idag in shaa Allah. Tiden är också ändrad, den är kl.18.00 nu istället för kl.17.00, för mer information kolla hemsidan  www.islam.nu

Ha en fortsatt trevlig helg syskon, as-alamo'alejkom!

Kommentera

Publiceras ej