as-alamo'alejkom

 

asso jag vet att jag skulle skriva senare men kom hem lite senare än väntat så blev lite fullt upp, hade mina kära morföräldrar på besök och moster. Sedan efter den dagen har jag glömt bort. Och vet smart och skriva nu när det är sent men ville bara skriva det sabbt så vet varför.

 

oh lördags föreläsningen var tydligen inställd, vet inte hur många av er som fick ta reda på det men bortsätt från det så hoppas jag ni har haft en trevlig helg, ha det bra och god natt in shaa Allah

 

as-alamo'alejkom!

As-alamo'alejkom wa rahmatAllahu wa barakatuh
är så glad,  för nu har man den efterlängtade sportlovet, alhamdullilah! ska bli skönt med ledighet och in shaa Allah man ska dra ut så mycket nytta som det går och hoppas ni gör detsamma.
tyvärr kommer batterierna på datorn dör ut när som helst så förlåt detta blir nog det ända och skriver lite senare in shaa Allah. ska till moskén typ nu så
ha en bra dag in shaa Allah
as-alamo'alejkom

wa rahmarAllahu wa barakatuk kära syskon

Hoppas allt är bra med er in shaa Allah!

 

Idag är det lördag vilket innebär föreläsning i Skogås. Brukade ju säga att det börjar kl.17.00 men den börjar kl.18.00 från och med förra veckan faktiskt. Föreläsaren ska börja med en serie så ma shaa Allah, en hög tid för er alla som kan komma att vara med. Det kommer handla om de 5 pelarna som han in shaa Allah någrant ska gå igenom och efter är det tänkt med de 6 Îman's pelare.

 

med detta lilla påminnelse ville jag önska er en trevlig dag och vi ses in shaa Allah

 

 

as-alamo'alejkom