As-alamo'alejkom kära läsare och alla ni med er tålamod, ma shaa Allah!!

som ni ser har jag inte bloggat på längeeee subhanAllah men anledningen är att jag inte har haft en data vid tillfället, min lila söta dator har typ gått sönder och all kunskap låg i den plus att vår stora dator hemma har vart ganska upptagen (i alla fall dem gångerna jag vart hemma) annars har jag inte haft tillgång till en.. nu låter det säkert som ursäkter men så är det.. så nu när jag äntligen har den så passade jag på.

lite reflektioner som jag har haft och som alla kan tänka på tills vi ses igen : Vad har jag gjort under detta år? Hur kan jag förbättra mig och nöja Allah? Vad har jag inte tackat för ? osv. ...mycket smart nu när Allah in shaa Allah ger oss ett till år att leva..

ha det bra så länge in shaa Allah
as-alamo'alejkom

As-alamo'alejkom warahmataAllahu wabarakatuh systrar och bröder

 

Oooh, afwaan har vart borta ett långt tag subhanAllah. Vill inte ge ursäkter men in shaa Allah det är okej för er och ni förstår. Jag sitter nu i skolan på rast till mitt prov börjar. In shaa Allah det kommer gå bra. Ville bara se hur läget var med er och jag kommer tillbaks snart in shaa Allah.. Man börjar ju känna lukten av jullovet haha tanke på plugget tar fart innan terminslutet. I alla fall så önskar jag er en trevlig fortsatt dag … btw vet ni vilken idé jag fick precis!!!!Hmmm okej in shaa Allah ska se och om det blir av får ni veta in shaa Allah

 

Ha en underbar dag och sprid glädje och en massa leenden, det är fredag så försök läsa surah al-kahf också innan megrib in shaa Allah ( me too) , as-alamo'alejkom kära syskon.


As-alamo'alejkom
Tänkte bara säga, även om jag inte upptaderar lika mycket så har jag ju ändå hur många inlägg som helst, så det är bara att kolla runt så kanske ni hittar det ni har missat istället för att vänta på nytt hehe, haha fast det är nog en hel del konstiga formuleringar och stavningar .. "ung och dum" som man brukar säga lol i alla fall hoppas ni får en trevlig dag och vi ses in shaa Allah. As-alamo'alejkom kära syskon!