As-alamo'alejkom wa rahmatAllahu wa barakatuh syskooooon!!

 

subhanAllah, går inte tiden bara föör snabbt att det inte är sant. Jag känner mig verkligen som en hycklare asso förlåt allihop, jag hade sagt att jag skulle skriva men tyvärr har jag inte haft tid till att verkligen sitta ner och skriva något bra och hitta information och ville inte lägga in små inlägg vilket detta blir nu nästan men har typ inget val då jag väntat för länge kanske. Ber om ursäkt.

 

I alla fall, ni där ute som brukar kolla bloggen, har ni kanske förslag på sådant ni vill veta?? Lite hjälp av läsare hjälper faktiskt, så kommentera gärna, om inte skriv på bloggens mail.

 

Ska nu skriva ett tal till svenskan in shaa Allah, jag hoppas det kommer finnas ett par kommentarer eller mail när jag kollar in senare, ha det bra systrar och bröder.

 

As-alamo'alejkom

 

 

"Islam began as something strange and will revert to being strange as it began, so give glad tidings to the strangers."
[Muslim (145)]

as-alamo'alejkom wa rahmatAllah wa barakatuh

 

subhanAllah, redan en vecka har gått och sporlovet är också redan slut. Nu är det tillbaks till plugget men alhamdullilah, föreläsningar under helgen gottgör det lite. Idag blir det lite kort eftersom jag har saker att göra men in shaa Allah imorgon kan jag bidra med en nyttigare inlägg som för en gång skull (på länge) ska vara om islam och inte hej jag är här lol.

 

annars hoppas jag ni har haft det trevligt in shaa Allah och vi hörs kära syskon.

as-alamo'alejkom