Varje gång har jag kollat på datorn och fasnat på bokstäverna b.l.o.g.g.s.e. , ska jag skriva eller inte? varje gång blir det ett nej för det finns inget att skriva om. Denna blogg skulle handla om hur det är att vara en muslim i stockholms samhälle, hur jag upplevde mina dagar och vad för lärdomar jag lärt mig och kan dela med mig, sedan när jag väl kollade på min blogg känndes det som om jag tappat greppet, hamnat utanför målet jag hade. Kändes som om bloggen förvandlades till "om mitt liv" istället.

asalamo aleykom!

Jag har inte skrivigt på länge men har inge inperation kvar, under den senaste tiden har jag varit så uppslunken i skolan och allt annat som har dragit bort mig från min underbara 'DIN' (satan, vad ska man göra) att jag skäms, det ska inte vara så. Att säga till andra, eller ge råd till andra och själv sedan göra fel känns så fel (väldigt uppenbart) så jag valde att ta lite paus från allt. Ge lite tid åt mig själv. Just nu, så känner jag mig skyldig. men det roliga är att jag har inte måna läsare, det fattar jag. Det finns mycket mer att läsa om eller hur. MashAllah som bloggen jag skrev om i någon inlägg, den överträffar min lätt. Det var faktiskt en sån Idé jag hade i början men tyvärr så lätt var det inte.

Jag har inte mycket att säga så jag vet inte vad jag ska skriva om än att hoppas ni förstår och ...... inget mer ... antar ja ... plus att jag vet inte vad ni förväntar er av mig så ge mig ledtråd om det nu finns någon som läser.

asalamo aleykom